Taking you to PayPal...

Loading...

Är du intresserad av att jobba på Pirtek?

Fyll i formuläret nedanför och klicka på skickaknappen.


Endast Word eller PDF

> Skicka

Utvecklas med oss

På Pirtek finns en stark tradition av yrkesskicklighet som bygger på engagerade och begåvade individer som drivs av att lyckas lösa uppgifter samtidigt som vi alltid sätter kunden i centrum. Vi drivs av att erbjuda en servicenivå utöver det vanliga. Tillsammans skapar vi denna företagskultur och vi är stolta över vad vi lyckas åstadkomma.

Genom internutbildning, stöd och uppmuntran vill vi få våra medarbetare att utvecklas och växa. Vi vill att våra medarbetare ska nå sin fulla potential och nå sina mål.

Som växande företag och del av en internationell koncern finns det möjlighet att söka nya tjänster och att bygg på sina färdigheter allt eftersom.

Vi vill rekrytera, utveckla och belöna enastående personer – personer med rätt inställning och kunskap. Om du känner att denna beskrivning passar in på dig fyll gärna i formuläret till höger eller klicka på utannonserade tjänster här nedan.

Lediga jobb

Vill du jobba på Europas ledande slangbussföretag? Klicka här för att se vilka tjänster som utlyses just nu.

Lediga jobb

Nästa steg...

Vill du att vi tar kontakt med dig? Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig.

> Skicka

Senaste nytt

NYHET! Kampanjstart för slanghjältarna.se

NYHET! Kampanjstart för slanghjältarna.se

När slangen skjuter är det mycket som står på spel. Här får du möta de tappra slanghjältarna som rycker ut för att klara upp... MER